Остале вести


Одржана конференција посвећена јачању капацитета покрајинских институција и локалних самоуправа у коришћењу средстава из фондова ЕУ

Нови Сад , 09. децембар 2013.
-A A +AОдржана конференција посвећена јачању капацитета покрајинских институција и локалних самоуправа у коришћењу средстава из фондова ЕУ .

Нови Сад , 09. децембар 2013. .

У организацији Фонда „Европски послови“ Аутономне Покрајине, крајем прошле недеље, на Палићу је одржана конференција под називом „Припремне активности за јачање капацитета покрајинских институција и локалних самоуправа у коришћењу средстава из фондова ЕУ са акцентом на рурални развој“.

Конференцију је отворио Зоран Радоман, Покрајински секретар за финансије, док су се присутнима обратили и Петер Рац, заменик шефа Заједничког техничког секретаријата ИПА Програма прекограничне сарадње Мађарска – Србија, Андор Биро, Никола Свичевић и Атила Ракоци из Агенције за развој пољопривреде и руралног развоја Мађарске (АРДА), Реља Бурзан, шеф информативног центра ИПА Програма прекограничне сарадње Мађарска - Србија и др. Бојан Вујин са Института за кардиоваскуларне болести Војводине.

У оквиру конференције представљене су припремне активности у програму прекограничне сарадње Мађарска – Србија за нови буџетски период 2014-2020, као и аграрна политика Европске уније, могућности коришћења средстава намењених руралном развоју у периоду 2014-2020. Скупу су присуствовали представници покрајинских институција и локалних самоуправа са подручја Војводине.


Извор: Фонд „Европски послови” АП Војводине


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs