Остале вести


Потпредседница Белић на заседању АЕР-а посвећеном здравству и социјалној политици

Нови Сад , 28. јун 2013.
-A A +AПотпредседница Белић на заседању АЕР-а посвећеном здравству и социјалној политици.

Нови Сад , 28. јун 2013. .

Потпредседница Скупштине АП Војводине Проф. др Бранислава Белић учествује на пленарном заседању Комитета ИИ Скупштине европских регија (АЕР), које се одржава у оквиру Семинара о интегрисаној нези, у организацији Регионалног министарства здравства Каталоније.

Иако је очигледна повезаност области здравства и социјалне политике, у многим регионалним здравственим системима о њима се и даље размишља као о одвојеним темама.

Циљ семинара о интегрисаној нези, на којем је потпредседница Белић има активно учешће, јесте повезивање ових тема у једну целину ради едекватне организације у пружању разних видова како здравствених, тако и услуга из области социјалне политике. Овај семинар такође пружа прилику да се на конкретним примерима утврде позитивне и негативне стране примењивања интегрисане неге у пракси земаља које су пребродиле кризу транзиције у областима здравства и социјалне политике.

Комитет ИИ АЕР-а, на чији позив потпредседница Белић учествује на пленарном заседању, бави се питањима здравства и социјалне политике. Пленарно заседање Комитета ИИ пружа одличну могућност за упознавање са иновацијама када је реч о здравству и социјалној политици у оквиру региона АЕР-а.Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs