Остале вести


Састанак поводом реализације пројеката прекограничне сарадње ИПА између Србије и Мађарске

Нови Сад , 27. март 2017.
-A A +AСастанак поводом реализације пројеката прекограничне сарадње ИПА између Србије и Мађарске.

Нови Сад , 27. март 2017. .

Представници Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство одржали су данас у Покрајинској влади радни састанак са представницима општине Кањижа и ЈП „Ативизиг“, водопривредног предузећа из Сегедина поводом дефинисања наредних активности наредне фазе реализације пројекта „Wasidca“. Овај пројекат реализује се у оквиру стратешког позива за прекограничну сарадњу ИПА између Србије и Мађарске, уз финансијско учешће српских и мађарских партнера.

Према речима Младена Петковића, помоћника покрајинског секретара за спровођење пољопривредне политике и праћења европских интеграција у области саветодавних служби, циљ данашњег сусрета је да сви партнери у овом пројекту, вредном шест милиона евра, који се финансира из средстава ЕУ, детаљно разраде план његове реализације у другој фази.

Тема данашњег сусрета је усаглашавање детаља, чијом реализацијом ће бити омогућено коришћење покретних брана на територији целе Војводине и решавања питања доградње и изградње постројења пречистача отпадних вода у општини Кањижа.Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs