Остале вести


Фонд „Европски послови“ одржао две радионице у оквиру конференције Деска Креативне Европе Министарства за културу и информисање

Нови Сад , 04. јул 2014.
-A A +AФонд „Европски послови“ одржао две радионице у оквиру конференције Деска Креативне Европе Министарства за културу и информисање.

Нови Сад , 04. јул 2014. .

У периоду од 30. јуна до 2. јула, Деск Креативне Европе Министарства за културу и информисање, организовао је конференцију под називом ,,Програм Креативна Европа 2014-2020: Србија и перспективе европске сарадње''. Конференција представља прву активност Деска Креативна Европа која је отворила низ могућности за спровођење креативних активности у току трајања програма Креативна Европа од 2014. до 2020. године.

Конференција је обухватила панеле, радионице и пратеће програме на тему савремене политике културе и европске сарадње.

Фонд „Европски послови“ АП Војводине је трећег дана конференције, који је био усмерен на практичан рад, одржао две радионице на тему пројектовања буџета и администрирања пројекта. Учесници су имали прилику да се упознају са основним процедурама програма и да развију потребне вештине за управљање пројектима, као и да се упознају са потешкоћама са којима ће се сретати у реализацији пројеката и начинима њиховог решавања.


Извор: Саопштење Фонда „Европски послови“ АП Војводине


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs