ВИП Фонд


Позив војвођанским локалним самоуправама за учешће у програму ВИП Фонда „ Мисли глобално – привлачи локално“

Нови Сад , 19. јануар 2015.

Циљ програма „Мисли глобално – привлачи локално“ је да локалне самоуправе усвоје стратегије и алате који ће им пружити могућност да дођу у фокус већем броју потенцијалних инвеститора, као и да презентације о њиховим инвестиционим потенцијалима изгледају професионално и носе све релевантне информације за инвеститоре.


Опширније

Семинар ВИП фонда: „Постојећи подстицаји и олакшице за привлачење улагања“

Среда, 18. јун 2014 - 11:00

Фонд за подршку инвестиција у Војводини - ВИП Фонд организује семинар „Постојећи подстицаји и олакшице за привлачење улагања“, који ће се оджати у среду, 18. јуна 2014. године, у 11.00 сати, у малој сали Градске управе Панчево (Трг краља Петра I бр. 2-4).

Циљ семинара „Постојећи подстицаји и олакшице за привлачење улагања“ је да се сви заједно боље упознамо са мерама које спроводе Влада Републике Србије и Покрајинска влада, како би амбијент за реализацију пословних активности учиниле атрактивнијим и смањиле стопу незапослености.

У организацији семинара ВIП фонду су помогли...


Опширније

Семинар ВИП фонда „Стратегијске мере за подршку пољопривреде“

Среда, 16. април 2014 - 10:30

Семинар ВИП фонда „Стратегијске мере за подршку пољопривреде“ одржаће се 16. априла у Образовном центру Кула, са почетком у 10.30 часова.
Циљ 28. семинара је да представнике локалних самоуправа и остале учеснике ВИП Фонд упозна са активностима надлежних институција и њиховим мерама за подршку пољопривреди. Семинар је организован у сарадњи са Општином Кула и Националном алијансом за локални економски развој (НАЛЕД).

Програм:

11:00 – 11:15
Отварање семинара
Уводна реч: Емилија Стефановић, директорица Фондa за подршку инвестиција у Војводини
Поздравна реч...


Опширније

На Инвестиционој конференцији у Дубаију, др Бојану Пајтићу уручена друга награда за најбољи пројекат страних директних инвестиција у 2013. години

Дубаи/Нови Сад , 09. април 2014.

Председник Владе АП Војводине др Бојан Пајтић примио је синоћ у Дубаију (Уједињени Арапски Емирати) другу награду за најбољи пројекат страних директних инвестиција за 2013. годину у источној Европи, за изградњу нове фабрике "Грундфос" у Војводини. Ово признање Војводина је добила на Годишњој...


Опширније

Представљени резултати програма Јапанске агенције за међународну сарадњу на повећању конкурентности пет прехрамбених компанија у Војводини

Нови Сад , 04. април 2014.

У Фонду за подршку инвестиција у Војводини - ВИП фонду, одржана је конференција поводом завршетка пројекта реализованог уз помоћ Јапанске агенције за међународну сарадњу (JICA), који је имао задатак повећање конкурентности производа у прехрамбеној индустрији у Војводини.


Опширније

Конференција за новинаре председника Владе АПВ др Бојана Пајтића

Уторак, 18. фебруар 2014 - 13:00

У уторак, 18. фебруара 2014. године, у прес сали Владе АП Војводине, председник Владе АП Војводине др Бојан Пајтић и директор ВИП фонда Александар Стојков одржаће конференцију за новинаре.
Конференција за новинаре почеће у 13.00 сати, а тема је поновно високо рангирање Војводине на листи „Европски градови и региони будућности“, који организује магазин „ fDi Intelligence “, део „ Financial Times “-а.
Позивамо вас да извештавате.


Опширније

До инвеститора преко страних привредних комора

Нови Сад , 07. децембар 2013.

Семинар „Могућност сарадње локалних самоуправа и страних привредних комора“, који је у организацији ВИП Фонда данас одржан у СБ „Термал Врдник“ у Врднику, окупио је око 70 учесника из локалних самоуправа из Војводине и домаћих компанија.

Александар Стојков, директор ВИП Фонда је објаснио да је циљ ВИП Фонда био да омогући локалним самоуправама да ступе у директан контакт са страним привредним коморама:


Опширније

Повећање конкурентности домаћих прехрамбених производа

Нови Сад , 01. новембар 2013.

У Влади АП Војводине данас су потписани уговори са пет домаћих компанија из агробизнис сектора, чиме је и званично почео Програм повећања конкурентности производа у прехрамбеној индустрији Војводине. Програм реализује Фонд за подршку инвестиција у Војводини (ВИП Фонд) у сарадњи са Покрајинским...


Опширније

Успешан наступ Војводине на сајму прехрамбене индустрије у Келну

Нови Сад/Келн , 09. октобар 2013.

У Келну се данас завршава Сајам прехрамбене индустрије АНУГА, на којем су Покрајински секретаријат за пољопривреду и ВИП Фонд представили потенцијале Војводине у тој области. На штанду Војводине представиле су се и компаније “Здраво органик“, „Агропром“ и „Лучић Пригревица“.

Помоћник...


Опширније

Јешић: Нове инвестиције у сектору прехрамбене индустрије

Келн , 07. октобар 2013.

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Горан Јешић изјавио је данас у Келну да се нада да ће већ од наредне године у сектору прехрамбене индустрије у Војводини бити реализоване инвестиције које ће довести до повећања броја запослених и већег извоза пољопривредних...


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs