ПС за енергетику и минералне сировине


Подршка за едукацију малишана у области енергетске ефикасности

Нови Сад , 20. април 2016.

Данас су у Покрајинској влади потписани уговори о додели бесповратних подстицајних средстава за суфинансирање пројеката невладиних организација и непрофитних институција о унапређење сазнања деце у предшколским установама, као и ученика основних и средњих школа на територији АП Војводине о ефикасном коришћењу енергије.


Опширније

Додељена подстицајна средства на основу два конкурса Покрајинског секретаријата за енергетику

Нови Сад , 19. април 2016.

Покрајински секретар за енергетику и минералне сировине, мр Ненад Станковић, потписао је уговоре о додели бесповратних подстицајних средстава, на основу два јавна конкурса Секретаријата за енергетику и минералне сировине. Реч је о додели бесповратних подстицајних средстава за суфинансирање...


Опширније

Саопштење Покрајинског секретаријата за енергетику и минералне сировине

Нови Сад , 14. април 2016.

Покрајински секретар за енергетику и минералне сировине, мр Ненад Станковић, потписао је уговоре по основу два конкурса Секретаријата, који су били расписани у марту ове године, а чији је циљ промовисање обновљивих извора енергије и енергетске ефикасности.

Конкурси су намењени...


Опширније

Потписани нови уговори у области енергетике и минералних сировина

Нови Сад , 12. април 2016.

Покрајински секретар за енергетику и минералне сировине, мр Ненад Станковић, потписао је уговоре о додели бесповратних подстицајних средстава за реализацију пројеката примене топлотних пумпи за загревање/хлађење објеката јавне намене на територији АП Војводине.

Реч је о конкурсу који је...


Опширније

Покрајина за рекултивацију напуштених копова издвојила 30 милиона динара

Нови Сад , 06. април 2016.

Покрајински секретар за енергетику и минералне сировине, мр Ненад Станковић, потписао је уговоре о додели бесповратних подстицајних средстава за реализацију пројеката рекултивације напуштених копова без титулара, на територији АП Вовјодине.

Средства по овом конкурсу добиле су војвођанске...


Опширније

Нови конкурс Покрајинског секретаријата за енергетику и минералне сировине

Нови Сад , 30. март 2016.

У данашњем дневном листу „Данас“ објављен је Јавни конкурс Покрајинског секретаријата за енергетику и минералне сировине за доделу бесповратних подстицајних средстава за суфинансирање реализације пројеката енергетски одрживих фарми млечних крава.

Рок за подношење пријаве је 20. април 2016...


Опширније

У Скупштини АП Војводине одржана међународна конференција „Биомаса - Како је најбоље искористити?“

Нови Сад , 15. март 2016.

У Скупштини Аутономне покрајине Војводине одржана је међународна конференција под називом „Биомаса - Како је најбоље искористити?“

Стручни међународни скуп посвећен коришћењу биомасе заједнички су организовале Скупштина АП Војводине и Скупштина Европских региона (АЕР).


Опширније

Мр Ненад Станковић отворио "Међународне дане енергетике и инвестиција“

Нови Сад , 10. март 2016.

Покрајински секретар за енергетику и минералне сировине, мр Ненад Станковић, отворио је овогодишњу манифестацију "Међународни дани енергетике и инвестиција“.

Поздравивши све присутне, као и представнике организатора манифестације, Ану Бован, председницу Централно европског форума за...


Опширније

Мр Ненад Станковић посетио Електротехничку школу "Михајло Пупин"

Нови Сад , 08. март 2016.

Покрајински секретар за енергетику и минералне сировине, мр Ненад Станковић, боравио је у Средњој електротехничкој школи “Михајло Пупин” поводом оцењивања ученика чији су радови пристигли на конкурс са темом “Енергетска ефикасност”. Конкурс је расписан поводом 5. марта, међународног Дана...


Опширније

Саопштење Покрајинског секретаријата за енергетику

Нови Сад , 03. март 2016.

На Новосадском сајму одржана је данас конференција за новинаре, поводом овогодишње манифестарције „Међународни дани енергетике и инвестиција 2016“. Манифестација, под мотом „Енергија у добром смеру“ биће одржана 10. и 11. марта 2016. године.
Организатори Манифестације су Покрајински...


Опширније

Pages


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs