Фонд ''Европски послови''


Објављен конкурс за пријаву на Програм „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“

Нови Сад , 11. јануар 2018.

Фонд „Европски послови“ АП Војводине објавио је конкурс за пријаву на 4. циклус Програма„Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“.


Опширније

Расписан конкурс за пријаву на програм „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове”

Нови Сад , 23. јануар 2015.

Покрајинска влада је крајем прошле године разматрала информацију о новом, специјалистичком програму под називом „Управљање регионалним рaзвојем кроз ЕУ фондове“ и задужила покрајински Фонд "Европски послови" да га реализује. Комплетан програм биће финансиран средствима Аутономне покрајине...


Опширније

Горан Васић и Синиша Лазић најавили међународну конференцију посвећену јачању малих и средњих предузећа

Нови Сад , 13. новембар 2014.

Гаранцијски фонд АП Војводине у сарадњи са Фондом „Европски послови“, организује у четвртак, 20. новембра, међународну конференцију „Јачање малих и средњих предузећа кроз гарантне шеме и EU COSME програм“.


Опширније

Прес конференција Михаља Њилаша и Синише Лазића поводом почетка серије обука за просветне раднике о могућности коришћења ЕУ фондова у области образовања

Нови Сад , 17. октобар 2014.

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, у сарадњи са Фондом ,,Европски послови'' АП Војводине покренуо је серију обука намењених просветним радницима у образовно-васпитним установама на територији АП Војводине, под називом „Фондови...


Опширније

Завршен пројекат „Еколошко управљање водама у равничарским пределима”

Нови Сад , 07. август 2014.

Пројекат под називом „Еколошко управљање водама у равничарским пределима” који је настао као резултат партнерства између Фонда "Европски послови" Аутономне покрајине Војводине, ЈВП "Воде Војводине" и водопривредног предузећа "АТИ-ВИЗИГ" (Alsó-Tisza-vidéki Vizügyi Igazgatóság) из Сегедина, завршен је 31. јула 2014. године.


Опширније

Фонд „Европски послови“ одржао две радионице у оквиру конференције Деска Креативне Европе Министарства за културу и информисање

Нови Сад , 04. јул 2014.

У периоду од 30. јуна до 2. јула, Деск Креативне Европе Министарства за културу и информисање, организовао је конференцију под називом ,,Програм Креативна Европа 2014-2020: Србија и перспективе европске сарадње''. Конференција представља прву активност Деска Креативна Европа која је отворила низ могућности за спровођење креативних активности у току трајања програма Креативна Европа од 2014. до 2020. године.


Опширније

Присуство АП Војводине на Самиту региона и градова Европске уније

Нови Сад , 10. март 2014.

Шести Самит региона и градова Европске уније у организацији Комитета региона протекао је у дискусији у којој је учествовало преко 800 учесника, представника градова и регија, не само Европске заједнице, већ и земаља које претендују на пуноправно чланство у Европској унији.


Опширније

Јачање капацитета општине Стара Пазова за писање пројеката финансираних из буџета ЕУ

Нови Сад , 27. фебруар 2014.

На иницијативу представника општине Стара Пазова, Фонд “Европски послови” АП Војводине је одржао тродневну обуку под називом „Могућности финансирања путем ЕУ Фондова“, у периоду од 24-26.02.2014. године. Полазници су били представници општине, Канцеларије за локални и економски развој (КЛЕР), јавних комуналних предузећа, Канцеларије за младе, туристичке организације општине Стара Пазова.


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs