Камп толеранције 2011: Млади и з Словачке и ''Фаце оф толеранце''

, 28. јул 2011.
-A A +AКамп толеранције 2011: Млади и з Словачке и ''Фаце оф толеранце''.

, 28. јул 2011. .

Бачка Топола, 28. јул 2011. - Четврти дан Кампа толеранције младих подунавских регија и градова протекао је у знаку Словачке и младих из Братиславе који су данас били организатори едукативне радионице у оквиру које су представили знаменитости и најатрактивније туристичке дестинације своје земље и главног града.Млади из Братиславе дочекали су остале учеснике Кампа у традиционалним фолклорним костимима, а Словачку су представили као земљу више националности, планина, изворишта минералних вода, историје, вина... У склопу едукативне радионице која је била такмичарског типа, учесници су у групама осликавали мајице и стакло са фолклорним мотивима и порукама за наредни Камп толеранције 2012. године, а победила је мајица са мотивом „Фаце оф толеранце".
У склопу радионице „Фриендсхип он тхе Данубе", о својим градовима и регијама данас су говорили учесници Кампа из Братиславе, Решица, Голубца, Крагујевца и Алба Јулије.
Током поподнева наставља се рад у креативним радионицама „Дунавска зелена музичка кутија", „Дунавски змај", „Дунавски плесни клуб" и „Дунавски новинарски клуб", а учесници спремају презентације резултата ових радионица за завршну свечаност Кампа толеранције младих подунавских регија и градова.
У вечерњим часовима, у центру Бачке Тополе, наставља се музичко-забавни програм наступима Анатомије звука, Ритмос Дел Монда и Доwн Хоме - Онце Агаин из Шпаније.
Ознаке:

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs