Употребна дозвола за двосмерни гасовод Госпођинци-Банатски Двор

Зрењанин , 17. децембар 2010.
-A A +AУпотребна дозвола за двосмерни гасовод Госпођинци-Банатски Двор.

Зрењанин , 17. децембар 2010. .

 Нови Сад, 17. децембар - Покрајинска секретарка за архитектуру, урбанизам и градитељство Душанка Д. Сремачки, дипл.инж.грађ. потписала је 17.децембра 2010. године употребну дозволу за двосмерни гасовод од Госпођинца до Банатског Двора ДВ-04-18 који је дуг 44.5 километара и у целости изграђен на територији АПВ, а прелази преко територије три војвођанске општине; Жабља, Зрењанина и Житишта. Инвеститор градње гасовода је ЈП „СРБИЈАГАС" Нови Сад.
 Укупна инвестициона вредност радова износила је 971,2 милиона динара, а у изградњу двосмерног гасовода је уз средстава инвеститора, преко покрајинског Фонда за капитална улагања, уложено и 302,584 милиона динара из буџета АП Војводине.
 Употребном дозволом потврђен је квалитет изведених радова и материјала уграђеног на овом важном инфраструктурном енергетском објекту, који ће обезбедити квалитетно снабдевање становништва природним гасом и укупно побољшати енергетски систем у Републици Србији.
Ознаке:

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs