Запажен наступ ВИП Фонда на сајму Глобал Цоннецт у Штутгарту

, 30. октобар 2010.
-A A +AЗапажен наступ ВИП Фонда на сајму Глобал Цоннецт у Штутгарту .

, 30. октобар 2010. .

Након једне од уводних речи на сајму „ГлобалЦоннецт" у Штутгарту, председник Србије Борис Тадић посетио је и ВИП Фонд, којије дизајном штанда, као и новим визуелним идентитетом кампање „Цоме &амп;Гроw", на овом сајму имао запажен наступ.„Глобал Цоннецт" који је у Штутгартуодржан од 26. до 28. октобра, представља својеврсну берзу контаката иинвестиција, која је ове године окупила више од 2800 пословних људи изНемачке, Аустрије и других земаља Западне и Југоисточне Европе, представникерегионалних и државних привредних комора, консултантских кућа и региона, којису представљали своје инвестиционе потенцијале. Потенцијале Војводине, подршкуВладе АПВ, као и подстицаје које потенцијалним страним инвеститорима пружаРепублика Србија, представио је Фонд за подршку инвестиција у Војводини. 
ПредседникСрбије Борис Тадић, који је 26. октобра посетио овај сајам и одржао уводну речна свечаној конференцији поводом отварања сајма, истакао је том приликом  значај појављивања домаћих институција насајму „Глобал Цоннецт" који је, како је рекао, идеално место које спајаполитику, науку и привреду.  Наконотварања сајма „Глобал Цоннецт" председник Тадић са делегацијом из Србије ипремијер немачке покрајине Баден Wитембег Стефан Мапус, као домаћин сајма, посетилису и штанд ВИП Фонда, на којем су их поздравили директор ВИП Фонда, БраниславБугарски и Бојан Јанковић, заменик директора Агенције за страна улагања упромоцију извоза СИЕПА, која се представљала на штанду ВИП Фонда.  
Током трајања сајма „Глобал Цоннецт"представници ВИП Фонда учествовали су и на низу конференција и форума на темурегионалне сарадње и развоја Југоисточне Европе, а остварени су и новизначајни контакти који ће у будућности допринети интензивнијој  међународној сарадњи, бољој препознатљивостиВојводине као инвестиционог региона и интензивнијем привлачењу странихинвеститора.  
Ознаке:

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs