Председник Владе Војводине Бојан Пајтић уручио хиљаду пакета најсиромашнијим породицама у Прокупљу

Нови Сад , 30. април 2010.
-A A +AПредседник Владе Војводине Бојан Пајтић уручио хиљаду пакета најсиромашнијим породицама у Прокупљу.

Нови Сад , 30. април 2010. .

 Прокуплје/Нови Сад, 29. април  - Председник Владе АП Војводине др Бојан Пајтић посетио је данас општину Прокупље, страдалу у недавним поплавама. У Црвеном крсту Прокупља, Пајтић је уручио хиљаду пакета помоћи социјално најугроженијим породицама. Хуманитарна акција коју покрајинска Влада реализује се у најсиромашнијим срединама у Војводини, а састоји се у додели пакета са храном и средствима за хигијену, данас је због солидарности са становништвом топличког краја страдалом у недавним поплавама, организована у Прокупљу. Хиљаду пакета обезбеђено је уз подршку Дирекције за робне резерве Војводине.- Захваљујући доброј сарадњи са локалном администрацијом успели смо да солидарност са становницима Прокупља покажемо на најцелисходнији начин. Верујем да ће ових хиљаду пакета помоћи најсиромашнијима и људима страдалим у елементарним непогодама омогућити лакши живот и квалитетнију исхрану током наредних неколико недеља - рекао је председник Владе Војводине др Бојан Пајтић.
- Захваљујемо се на помоћи Влади Војводине и др Бојану Пајтићу, која нам пуно значи, и то не само у материјалном смислу, него најпре због чињенице да знамо како у невољи нисмо сами и да имамо пријатеље који ће нам помоћи онда када је то најпотребније - изјавио је председник општине Прокупље Милан Арсовић.
У данашњем сусрету најављена је и могућност сарадње у области економије, која је већ иницирана недавним представљањем привредних потенцијала Прокупља у Привредној комори Војводине.

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs