Саопштење са 45. седнице Извршног већа АП Војводине

Нови Сад , 26. март 2009.
-A A +AСаопштење са 45. седнице Извршног већа АП Војводине.

Нови Сад , 26. март 2009. .

Нови Сад, 26. март  - Извршно веће АП Војводине на данашњој седници којом је председавао др Бојан Пајтић,   упутило је Скупштини Војводине позитивна мишљења на годишње извештаје о пословању  Фонда за развој Војводине и Завода за урбанизам Војводине, као и на извештај Фонда за развој непрофитног сектора о додељеним средствима у 2008. години.
{флв}26032009_веце{/флв} Извршно веће одлучило је да преко покрајинске Дирекције за робне резерве упути хуманитарну помоћ Асоцијацији за развој и унапређење села Дрсник у општини Клина на Косову и Метохији. Ова  Асоцијација Срба повратника покретач је пољопривредне производње не само у Дрснику, већ и у свим местима општине Клина, где живи око 250 повратничких породица. Пољопривреда и продаја житарица једини је начин за њихов опстанак. Помоћ из Војводине састоји се стога од 25 тона минералног ђубрива, које ће бити допремљено у Дрсник у сарадњи са Црвеним крстом Србије.
Покрајинска влада донела је решења о именовању прим. др Чедомира Гавранчића, специјалисте трансфузиологије и хематологије за в.д. директора Завода за трансфузију крви Војводине на период од шест месеци и доц. др Милана Милића, специјалистие психијатрије за в.д. директора Здравственог центра "Јужни Банат" у Панчеву.

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs