Програм радне праксе у органима покрајинске управе

Нови Сад , 28. новембар 2008.
-A A +AПрограм радне праксе у органима покрајинске управе.

Нови Сад , 28. новембар 2008. .

 Нови Сад, 28. новембар- Скупштина АП Војводине, Извршно веће Војводине и Универзитет у Новом Саду, уз подршку Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС), и ове године заједнички организују Универзитетски програм радне праксе у покрајинским органима управе.
 Конкурс се расписује за 38 учесника, који ће обављати радну праксу (децембар 2008. - јул 2009. по 15 часова недељно), у једном од покрајинских органа управе. Радна пракса ће започети након коначног одабира учесника Програма.
 Учешће у Универзитетском програму радне праксе представља јединствену прилику за стицање радног искуства и практичног знања о функционисању покрајинске и државне управе као и за додатну едукацију кроз радионице које се организују у оквиру програма који је волонтерског карактера.
  Текст конкурса, услови и списком документације потребне за пријављивање, може се преузети са wеб-страница хттп://www.нс.ац.yу/ и хттп://www.раднапракса.скупстинавојводине.ср.гов.yу/. Конкурс је отворен до 14. децембра 2008. године.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs