Разговор са председником синдиката ''Дневник'' Холдинг а.д.

Нови Сад , 31. јул 2008.
-A A +AРазговор са председником синдиката ''Дневник'' Холдинг а.д..

Нови Сад , 31. јул 2008. .

Нови Сад, 31. јул – Потпредседник Извршног већа АП Војводине и покрајинскисекретар за информисање Ана Томанова Маканова и потпредседник ИВВ и покрајинскисекретар за привреду Иштван Пастор примили су председника синдиката"Дневник" Холдинг а.д Нови Сад Стевана Томина.Стеван Томин је овомприликом упознао своје домаћине са актуелним проблемима "Дневник"Холдинг компаније, који су првенствено везани за процес приватизације, односно,за потребу да се створе позитивни услови за наставак тендера и испуњавањатендерских услова, који је обустављен пре 14 месеци. Он је истакао да је зарешавање проблема "Дневник" Холдинга, неопходно извршити конверзијудуга ове компаније, наставити са процесом приватизације и испунити тендерскеуслове за решавање овог проблема, и затражио помоћ од Извршног већа АПВојводине.
Тим поводом Иштван Пастор је рекао да је потребно разговарати саруководством ове комапније, као реалним партнером, а покрајински секретаријатиза информације и приватизацију, иако нису директно надлежни, укључиће се, уоквиру својих надлежности, у процес решавања овог проблема.
Констатовано је да јепотребно сачинити квалитетно упутство за процес приватизације медија, са циљемда се очува делатност ове компаније, што је у интересу запослених у"Дневнику", као и у интересу грађана Војводине.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs