Саопштење ВИП Фонда

, 27. јун 2008.
-A A +AСаопштење ВИП Фонда.

, 27. јун 2008. .

ВИП Фонд учествовао је наКонференцији о некретнинама која је одржана у Београду, за подручје југоисточнеЕвропе.ВИП Фонд је учествовао на РЕБЕЦконференцији у Београду која се бавила темама везаним за тржиште југоисточнеЕвропе и Балкана.
У оквиру конференције, ВИП Фондпредставио је поступак реализације гринфилд и браунфилд инвестиција у десетнајважнијих корака , као и примере из праксе који потврђују ове коракем, будућида већ дуже време успешно послују у АП Војводини.ВИП Фонд је указао и на значајулагања локалних самоуправа у инфраструктурно опремање индустријских икомерцијалних локација, које је основни услов за започињање инвестиционогпројекта, али и на неопходност сарадње са свим значајним институцијама ипартнерима у процесу привлачења свежег капитала . Кроз успешне примере из праксеуказано је и на важност синергије свих нивоа администрације у циљу стварањасигурније атмосфере и што бољих услова пословања за стране компаније, што јенеопходан услов за постизање конкурентности у односу на земље у региону. Наша земља бележи све већеприсуство страних инвеститора и самим тим убрзани развој тржишта некретнина, тесе управо из тог разлога ове године и покренула РЕБЕЦ Конференција и пратећисајам који су успели да окупе све кључне актере у привлачењу инвестиција.Поред тога, приближена је и реална ситуација стања развоја тржишта некретнинаса свим предностима и манама какоби се већ у блиској будућности целокупна слика променила на боље и како бинаша земља постала још конкурентнија. ВИП Фонд се и прикључио овојКонференцији како би директно утицао на раст, али и квалитет развоја тржиштанекретнина јер је то свакако један од фактора за привлачење инвестиција којиће убрзати сам процес привлачења,али и квалитетнији развој целокупног тржишта.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs