Потписан Споразум о реализацији пројекта ''Зимски ЕXИТ''

Зрењанин , 27. децембар 2006.
-A A +AПотписан Споразум о реализацији пројекта ''Зимски ЕXИТ''.

Зрењанин , 27. децембар 2006. .

Нови Сад, 27. децембар - Председник Извршног већа АПВојводине мр Бојан Пајтић и генерални менаџер Удружења "ЕXИТ" БојанБошковић, потписали су Споразум о реализацији пројекта "Зимски ЕXИТ",који ће се током јануара наредне године одржати у седам војвођанских градова.
"ЕXИТ" као војвођански бренд, има за циљанимирање младих људи у нашем региону, али и у локалним срединама, где јеприсутна апатија и летаргија - рекао је Бојан Бошковић, и истакао да"ЕXИТ" тим жели да у све војвођанске градове пренесе дух Европе и света.

 Извршно веће АП Војводине подржава реализацију "ЗимскогЕXИТА" сумом од 4 милиона динара, а према речима председника мр Пајтића,Покрајинска влада ће и у наредним годинама подржавати овај фестивал да постанетрадиција којом ће се доприносити очувању мултикултураних и других европских вредности. Иначе, "Зимски ЕXИТ" ће бити одржан у Суботици,Сомбору, Новом Саду, Зрењанину, Вршцу и Сремској Митровици, а намераорганизатора је да се фестивал у наредним годинама прошити и на друге локалнесредине у Србији.

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs