Представљање привредних, културних и туристичких потенцијала Војводине у Бриселу

Нови Сад , 28. новембар 2006.
-A A +AПредстављање привредних, културних и туристичких потенцијала Војводине у Бриселу.

Нови Сад , 28. новембар 2006. .

Нови Сад, 28. новембар - Делегација Извршног већа АП Војводине, на челу са председником мр Бојаном Пајтићем отпутовала је данас у дводневну посету Белгији, где ће учествовати у презентацији војвођанских привредних, културних и туристичких потенцијала у Бриселу. Током боравка у Белгији председник Пајтић састаће се и са представницима бриселске Привредне коморе и Удружења предузетника, као и са званичницима Европског парламента.
  Презентација привредних, културних и туристичких потенцијала Војводине одржаће се 29. новембра 2006. године у Амбасади Републике Србије у Белгији, у Бриселу и на њу су позване многобројне званице и гости из европских организација и институција.
У делегацији Извршног већа су и покрајински секретари за привреду Синиша Лазић, за финансије Јовица Ђукић и за образовање и културу др Золтан Јегеш, директори Канцеларије за европске послове и Фонда за промоцију инвестиција, Предраг Новиков и Бранислав Бугарски, као и заменик секретара за регионалну и међународну сарадњу Барбара Авдаловић.

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs