Конкурс за реализацију Акционог плана политике за младе у Војводини

Нови Сад , 12. октобар 2006.
-A A +AКонкурс за реализацију Акционог плана политике за младе у Војводини.

Нови Сад , 12. октобар 2006. .

Нови Сад, 10. октобра - Покрајински секретаријат за спорт и омладину АП Војводине у склопу наставка реализације Акционог плана политике за младе у Војводини расписао је два конкурса: Конкурс за избор организације која ће вршити мониторинг и евалуацију пројеката који су одобрени конкурсом за реализацију акционог плана политике за младе у Војводини у 2006. години и Конкурс за избор организације која ће технички подржати формирање тима стручних сарадника/цаУкупан износ средстава на конкурсу за избор организације која ће вршити мониторинг и евалуацију пројеката је 490.000,00 динара и биће додељен у укупном износу организацији чији пројекат у највећој мери, квалитативно и технички, испуни тражене услове; а за други поменути конкурс за организације која ће обезбедити техничку подршку опредељена су средства у износу од 310.000,00 динара.
Поменути конкурси су намењени финансирању и/или суфинансирању: удружења грађана, институција, органа локалних самоуправа (у даљем тексту: организације), са седиштем на подручју АП Војводине (сарадничке - партнерске организације могу бити са седиштем ван територије АП Војводине).
Предлози пројекта подносе се искључиво на формулару који се може добити у Покрајинском секретаријату за спорт и омладину или преузети на сајту www.сио.војводина.ср.гов.yу или www.омладина.инфо . На истим страна се налази текст Акционог плана политике за младе у Војводини;
Рок за подношење пријава је 25.октобар 2006.
Предлози пројекта подносе се искључиво на формулару који се може добити у Покрајинском секретаријату за спорт и омладину, Булевар Михајла Пупина 16, 21000 Нови Сад или преузети на сајту www.сио.војводина.ср.гов.yу или www.омладина.инфо. На истим странама се налази текст Акционог плана политике за младе у Војводини.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs