Расписан конкурс за доделу средстава за унапређење рада општинских и регионалних медија

Нови Сад , 09. октобар 2006.
-A A +AРасписан конкурс за доделу средстава за унапређење рада општинских и регионалних медија.

Нови Сад , 09. октобар 2006. .

Нови Сад, 9. октобра - Покрајински секретаријат за информације расписао је конкурс за доделу средстава писаним и електронским општинским и регионалним медијима, са седиштем на територији АП Војводине за 2006. годину На основу резултата конкурса, биће одобрена средства за техничко-технолошко унапређење рада организација, које издају новине или производе и емитују радио и/или телевизијски програм у укупном износу од 12.150.000,00 динара. Поменута средства биће распоређена на следећи начин - за подршку унапређењу рада јавних нефинансијских предузећа и организација намењена је свота од укупно 1.350.000,00 динара, а за кориснике из категорије приватних предузећа предвиђен је износ од укупно 10.800.000,00 динара. Пријаве за конкурс се подносе у два примерка са назнаком за коју намену се средства траже, а уз пријаву треба обавезно приложити пројекат, којим се наводе приоритети за техничко-технолошко опремање и програмски циљеви. Конкурс је отворен до 24. октобра 2006. године.
Пријаве са пратећом документацијом се подносе лично, предајом писарници покрајинских органа управе у Новом Саду, у приземљу зграде Извршног већа АП Војводине или се упућују поштом на адресу: Покрајински секретаријат за информације, 21000 Нови Сад, Булевар Михаила Пупина 16.
Пријаве се подносе искључиво на конкурсним обрасцима, који се могу добити у Покрајинском секретаријату за информације или на Интернет презентацији ИВВ са адресом: www.војводина.ср.гов.yу, на страници Документи.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs