Мирослав Васин посетио 7. Регионални сајам привреде у Новој Пазови

Нови Сад , 10. октобар 2013.
-A A +AМирослав Васин посетио 7. Регионални сајам привреде у Новој Пазови.

Нови Сад , 10. октобар 2013. .

Покрајински секретар за приреду, запошљавање и равноправност полова Мирослав Васин, на 7. Регионалном сајму привреде у Новој Пазови, посетио је излагаче којих је ове године око 90 на овој манифестацији. Сремска привредна комора и Општина Стара Пазова уз помоћ Покрајинског секретаријата за привреду, организовали су овај Сајам имајући у виду развојне потребе сремског региона.

Током обиласка изложбеног простора, покрајински секретар за привреду Мирослав Васин навео је да ће ова привредна манифестација имати позитиван утицај на привредни амбијент у Покрајини, а посебно у Општини Стара Пазова. ,,Покрајински секретаријат за привреду помаже и подржава овакве сајмове у свим војвођанским окрузима, уз доминантно учешће привредних комора. Општина Стара Пазова и Месна заједница Нова Пазова препознали су значај манифестације која окупља привреднике из читавог региона. Наше подстицање регионалних привредних сајмова је оправдано, јер овим успевамо да представимо наше капацитете и квалитете“, рекао је Васин.

Регионални сајам привреде представља пословни оквир који пружа учесницима из различитих сфера пословања остваривање контаката, размену искустава и промоцију сопственог бизниса на што ефикаснији начин. Организовани су и пословни сусрети привредника. Путем разноврсних стручних скупова, посетиоци и излагачи имају прилику да се посвете темама које имају утицај на привредни амбијент, а у сарадњи са државним институцијама и афирмисаним професионалцима.

Сајам привреде у Новој Пазови ове године поприма међународни карактер, што је резултат сарадње привредних комора земаља бивше Југославије. Учесници манифестације су и привредници из Мађарске. Овогодишњи сајам привреде одржава се и сутра, у склопу спортско рекреативног центра у Новој Пазови.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs