Иштван Пастор


Ускршња честитка председника Скупштине АПВ Иштвана Пастора

Нови Сад , 13. април 2017.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор честитао је данас предстојеће ускршње празнике свим верницима и свештенству који славе овај најрадоснији хришћански празник.


Опширније

Пуштена у саобраћај прва деонице обилазнице око Суботице - Y крака

Суботица , 23. март 2017.

Прва деоница Y крака, обилазнице око Суботице, од петље „Суботица Југ“ до кружне раскрснице са Биковачким путем, пуштена је данас у саобраћај, а обележавању завршетка радова присуствовали су Иштван Пастор, председник Скупштине АП Војводине, Имре Керн, државни секретар у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Владе Републике Србије и Богдан Лабан, градоначелник Суботице.


Опширније

Председник Пастор са делегацијом румунске жупаније Арад

Нови Сад , 20. фебруар 2017.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор разговарао је данас са делегацијом румунске жупаније Арад, коју је предводио председник Жупанијског већа Јустин Чонка.


Опширније

Конституисана неформална Зелена парламентарна група посланика

Нови Сад , 30. јануар 2017.

У Скупштини АП Војводине данас је конституисана неформална Зелена парламентарна група посланика.

Седници је присуствовало 42 покрајинска посланика, који су се добровољно определили да буду чланови ове неформалне посланичке групе и да се у оквиру ње, ванстраначки посвете теми заштите животне средине.


Опширније

Кикинда и Нарвик потписали нову Декларацију о пријатељству

Кикинда , 25. јануар 2017.

У присуству делегација Скупштине АП Војводине и норвешке регије Нордланд коју су предводили представници скупштина ових регија Иштван Пастор и Соња Стин, градоначелник Кикинде Павле Марков и заменик градоначелника Нарвика Геир-Кетил Хансен потписали су данас, пола века након што је потписана прва, нову Декларацију о пријатељству два града.


Опширније

Новогодишња честитка председника Скупштине АП Војводине Иштвана Пастора

Нови Сад , 30. децембар 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор честитао је свим грађанима предстојеће новогодишње празнике.


Опширније

Председник Пастор на промоцији монографије о архитектури римокатоличких цркава Војводине

Нови Сад , 08. децембар 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор присуствовао је данас у Архиву Војводине промоцији монографије "Архитектура римокатоличких цркава Војводине од 1699. до 1939. године" ауторке проф. др Дубравке Ђукановић.


Опширније

Председник Пастор разговарао са амбасадорком Румуније

Нови Сад , 24. новембар 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор разговарао је данас са амбасадорком Румуније у Републици Србији Оаном Кристином Попа о досадашњој доброј сарадњи Војводине и румунских жупанија, као и о великом потенцијалу овог традиционалног регионалног партнерства, пре свега у областима привреде и културе.


Опширније

Игор Мировић и Иштван Пастор разговарали су са делегацијом Мађарско-српског пословног савета

Нови Сад , 28. октобар 2016.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор разговарали су данас на одвојеним састанцима са делегацијом Мађарско-српског пословног савета о интензивирању досадашње сарадње и координацији активности које ће допринети већем присуству мађарских...


Опширније

Председник Пастор примио амбасадорку Израела Алону Фишер Кам

Нови Сад , 19. октобар 2016.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и амбасадорка Израела у Републици Србији Алона Фишер Кам оценили су на данашњем састанку да су пољопривреда, туризам и универзитетска сарадња области које имају веома велики потенцијал за јачање економских веза у будућности, а да су отвореност и спремност за продубљивање партнерства обострано присутне у великој мери.


Опширније

Pages


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs