Фонд Европски послови АП Војводине


Округли сто у оквиру пројекта еWАМ: Оквирна директива ЕУ о водама

Нови Сад , 27. мај 2014.

У организацији Фонда „Европски послови“ АП Војводине, 26. маја 2014. године, одржан је округли сто на тему Оквирне директиве ЕУ о водама организован у оквиру пројекта ,,Еколошко управљање водама у равничарским пределима’’ који се суфинансира средствима Европске уније у оквиру ИПА прекограничног програма Мађарска-Србија.


Опширније

Фонд „Европски послови’’АП Војводине у жирију пројекта „ФИМЕК – награђује знање”

Нови Сад , 03. април 2014.

„ФИМЕК награђује знање“ је такмичење средњошколаца у знању које се тестира питањима конципираним у два модула. Први модул обухвата питања из опште културе и информисаности, која захтевају кратке одговоре. Други модул подразумева решавање задатог пословног проблема, чиме се вреднују предузетничка знања, вештине и компетенције. Такмичење и елиминациони део такмичења су организовани по принципу пирамиде.


Опширније

Обука за припрему европских пројеката у Општини Стара Пазова

Понедељак, 24. фебруар 2014 - 9:30

Тродневна обука под називом „Могућности финансирања путем ЕУ фондова“ у организацији Фонда „Европски послови“ АП Војводине и Општини Стара Пазова одржаће се у периоду од 24. до 26. фебруара 2014. године на адреси Трг Зорана Ђинђића бб, 3. спрат, мала сала, у Старој Пазови, а са почетком у 9.30 часова.


Опширније

Фонд „Европски послови” АП Војводине: Округли сто у Сегедину у оквиру пројекта eWAM

Нови Сад , 16. јануар 2014.

У оквиру пројекта „Еколошко управљање водама у равничарским пределима“ насталог као резултат партнерства између Фонда „ Европски послови ”АПВ, ЈВП „Воде Војводине“ Нови Сад и ATI-VIZIG-а из Мађарске, 15. јануара, организован је округли сто у Сегедину на тему одбране од поплава Тисе и Дунава.


Опширније

Одржана конференција посвећена јачању капацитета покрајинских институција и локалних самоуправа у коришћењу средстава из фондова ЕУ

Нови Сад , 09. децембар 2013.

У организацији Фонда „Европски послови“ Аутономне Покрајине, крајем прошле недеље, на Палићу је одржана конференција под називом „Припремне активности за јачање капацитета покрајинских институција и локалних самоуправа у коришћењу средстава из фондова ЕУ са акцентом на рурални развој“.


Опширније

Наставак сарадње Владе АП Војводине и Фонда „Европски послови“ Аутономне Покрајине Војводине

Нови Сад , 09. децембар 2013.

Фонд „Европски послови“ АП Војводине наставља досадашњу успешну сарадњу са покрајинским секретаријатима.


Опширније

Фонд “Европски послови” АП Војводине: Презентација документа “Стандардом до европских фондова” одржана у Старој Пазови

Нови Сад , 21. новембар 2013.

Представници Фонда „Европски послови” АП Војводине одржали су информативну презентацију документа „Стандардом до европских фондова“ у Општини Стара Пазова за представнике локалне самоуправе, јавних предузећа, образовних установа, удружења грађана и медија.


Опширније

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs