Скупштинa АП Војводине


Пастор и Бјелић на обележавању 25 година Жупанијског већа Арада

Нови Сад , 21. април 2017.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић присуствовали су данас у румунском граду Араду свечаном обележавању 25. годишњице од формирања Жупанијског већа Арада, као највишег представничког...


Опширније

Председник Пастор и секретар Гојковић у посети Општој болници у Суботици

Нови Сад , 30. март 2017.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и покрајински секретар за здравство доц.др Зоран Гојковић посетили су данас Општу болницу у Суботици и информисали се о тренутној ситуацији и радовима на адаптацији дела простора ове здравствене установе, у којој ће бити смештена прва ангио-сала...


Опширније

Вребалов представио Међународну конференцију о предностима биомасе као обновљивог извора енергије која ће се одржати у Скупштини АП Војводине

Нови Сад , 11. март 2016.

Скупштина Аутономне покрајине Војводине биће домнаћин Међународне конференције под називом: „Биомаса - Како је најбоље искористити?“.

Стручни скуп ће бити одржан 15. марта у великој сали покрајинског парламента, са почетком у 10,00 часова, а детаљи, циљеви и очекивања представљени су на данашњој конференцији за медије у Скупштини АП Војводине.


Опширније

Делегација Скупштине Војводине положила венац на Споменик жртвама рације у Чуругу

Нови Сад , 06. јануар 2016.

Другог дана обележавања 74. годишњице од почетка рације у Чуругу, потпредседници Скупштине Аутономне покрајине Војводине Ђорђе Милићевић и Миливој Вребалов, присуствовали су данас Парастосу и комеморацији невино страдалим жртвама чурушке рације.


Опширније

Божићна честитка председника Скупштине АП Војводине Иштвана Пастора

Нови Сад , 23. децембар 2015.

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор честитао је Божић свим верницима и црквеним великодостојницима који овај велики празник празнују по Грегоријанском календару.


Опширније

Конференција о мањинском и вишејезичном информисању

Нови Сад , 18. децембар 2015.

У Скупштини АП Војводине данас је одржана конференција о мањинском и вишејезичном информисању у контексту спровођења медијских закона, коју су организовали Независно друштво новинара Војводине (НДНВ) и Мисија ОЕБС у Србији.


Опширније

У Скупштини Војводине уручене годишње награде и стипендија Фонда „Слађана Ђорђевић“

Нови Сад , 18. децембар 2015.

У Скупштини АП Војводине под покровитељством потпредседнице задужене за област здравства и социјалне политике проф. др Браниславе Белић, данас су девети пут заредом свечано уручене награде и стипендије Фонда "Слађана Ђорђевић".


Опширније

Потпредседница Белић на конференцији „Приступачни градови-заједно ка Европи без баријера“

Нови Сад , 19. јун 2015.

Потпредседница Скупштине АП Војводине Бранислава Белић учествује на међународној конференцији посвећеној инклузији особа са инвалидитетом у градским срединама. Конференцију која се одржава у Лисабону ,у организацији Еуроситија прати велики број представника регионалних и локалних власти.


Опширније

Потпредседник Вребалов на конференцији "Ефикасни региони за ефикасну енергију" у Бриселу

Нови Сад , 19. јун 2015.

Потпредседник Скупштине АП Војводине Миливој Вребалов учествовао је јуче у Бриселу на Конференцији "Ефикасни региони за ефикасну енергију" која се у организацији Скупштине европских региона (АЕR) одржава у Бриселу, а у оквиру Недеље ЕУ о одрживој енергији (ЕUSEW). На овом догађају презентовано је тренутно стање израде политичког извештаја Скупштине европских региона о енергетској безбедности.


Опширније

Покрајински посланици са делегацијом Националне скупштине Републике Француске

Нови Сад , 16. јун 2015.

Скупштину АП Војводине данас су посетили представници Националне скупштине Републике Француске, а са члановима делегације Посланичке групе пријатељства Француска-Србија разговарали су покрајински посланици Предраг Матејин и Вељко Крстоношић.


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs