Вести


Деценија рада Покрајинског завода за социјалну заштиту

Нови Сад , 06. децембар 2016.
-A A +AДеценија рада Покрајинског завода за социјалну заштиту.

Нови Сад , 06. децембар 2016. .

Пре једне деценије, одлуком Покрајинске владе основан је Покрајински завод за социјалну заштиту. Обележавању десетогодишњице рада, поред директора и сарадника из центара за социјални рад и установа за смештај са територије АП Војводине, присуствовао је ресорни покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић са сарадницима.

Честитајући јубилеј директорици Завода Татијани Грнчарски и свим запосленим, Предраг Вулетић је Покрајинском заводу захвалио на храбрости да се у претходних 10 година успешно носи са проблемима социјалне заштите на територији Аутономне покрајине Војводине, нарочито ако се зна да је на овој територији највећи број корисника социјалне помоћи.

У складу са својом мисијом и визијом, Покрајински завод је стручном подршком радио на развијенијем и ефикасанијем систему социјалне заштите који уважава људска права, задовољава стварне потребе људи и омогућава њихову социјалну укљученост.

Подсећајући присутне да ће следећа година бити година социјалне заштите, Предраг Вулетић је позвао Покрајински завод за социјалну заштиту да буде едукативни центар запосленим у свим установама социјалне заштите.

Татијана Грнчарски са сарадницима осврнула на достигнућа Покрајинског завода за социјалну заштиту у претходних десет година.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs