Вести


Нова улагања у Дом за душевно оболела лица „Чуруг“

Нови Сад , 10. децембар 2019.
-A A +AНова улагања у Дом за душевно оболела лица „Чуруг“.

Нови Сад , 10. децембар 2019. .

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић посетио је Дом за душевно оболела лица у Чуругу, где је директору Мирославу Кресићу уручио уговоре о додели средстава. На конкурсу Покрајинског секретаријата Дому „Чуруг“ одобрена су средства за израду пројектно-техничке документације у износу од 12 милиона динара, за израду противпожарног система милион и по динара и за унапређење рада служби Дома путем софтверских апликација 1,2 милиона динара.

Директор Кресић рекао је да ће, захваљујући средствима за пројектно-техничку документацију, Дом већ почетком следеће године кренути у адаптацију постојећих и изградњу новог објекта, што је најављено приликом радне посете председника Покрајинске владе.

Покрајински секретар Предраг Вулетић изјавио је да је током ове године Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова у Дом „Чуруг“ уложио 37,8 милиона динара, а да се у наредној години очекује реконструкција вредна преко 300 милиона динара.

Приликом ранијих посета Дому покрајински секретар је обећао да ће тој установи обезбедити телевизор, који је данас предат корисницима услуге становања.


Извор: ПС за социјалну политику,демографију и равноправност полова

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs