Вести


Покрајински секретар Предраг Вулетић у посети Дому у Новом Бечеју

Нови Сад , 06. новембар 2018.
-A A +AПокрајински секретар Предраг Вулетић у посети Дому у Новом Бечеју.

Нови Сад , 06. новембар 2018. .

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић је у просторијама Дома за душевно оболела лица „Свети Василије Острошки Чудотворац“ одржао састанак са директорима свих установа за смештај корисника са територије Војводине.

На састанку је било речи о реализацији средстава која су установама одобрена на основу конкурса из априла и августа ове године, као и тренутним потребама и приоритетима у установама за смештај корисника.

Вулетић је изнео податке да је током 2018. године свим установама додељено у 300.000,00 динара, што је више од износа који је издвајан за социјалну политику у периоду 2012-2016. година.

Покрајински секретар је обишао један од објеката Дома у Новом Бечеју, у којем су приликом његове претходне посете радови били у току. Дом у Новом Бечеју је у овом мандату добио средства од 28,5 милиона динара, док је у периоду 2012 – 2016. укупан износ био 6,8 милиона.

Обишавши реновиран део, Предраг Вулетић је изразио задовољство изведеном реконструкцијом, као и нивоом бриге о корисницима.


Извор: ПС за социјалну политику, демографију и равноправност полова

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs