Вести


Предраг Вулетић обишао летњи камп Црвеног крста код Бачке Паланке

Нови Сад , 02. август 2016.
-A A +AПредраг Вулетић обишао летњи камп Црвеног крста код Бачке Паланке.

Нови Сад , 02. август 2016. .

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић посетио је објекат Црвеног крста у одмаралишту „Багремара“ код Бачке Паланке, који ће, у наредних пет дана, бити дом за 35 малишана из девет војвођанских општина. Летњи камп Црвеног крста намењен је деци из социјално угрожених категорија. У овом кампу, поред обуке прве помоћи и промоције хуманих вредности, деца имају организовано и креативно провођење слободног времена.

Покрајински секретар је у пратњи представника општинске и покрајинске организације Црвеног крста обишао објекат у ком су смештени малишани, камп и присуствовао радионици за децу.

У разговору са представницима Црвеног крста и локалне самоуправе Бачке Паланке, Предраг Вулетић је изразио задовољство добрим условима које пружа одмаралиште и сарадњом која је успостављена. Покрајински секретар је напоменуо да ће се залагати да се предстојећим ребалансом буџета и планом за 2017. годину боље планирају средства за организације, као што је Црвени крст Војводине.


Извор: ПС за социјалну политику, демографију и равноправност полова

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs