Вести


Предраг Вулетић обишао пензионере на рехабилитацији у Бањи Јунаковић

Нови Сад , 02. август 2016.
-A A +AПредраг Вулетић обишао пензионере на рехабилитацији у Бањи Јунаковић.

Нови Сад , 02. август 2016. .

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић обишао је јуче Бању Јунаковић у којој се налазе пензионери на рехабилитацији. Током године, око 12.000 пензионера са најнижим пензијама упућују се на рехабилитацију о трошку ПИО фонда. Из Војводине ће ове године на рехабилитацију бити упућено 2.970 пензионера. Тренутно, на рехабилитацији у Бањи Јунаковић налази се 30 пензионера филијале ПИО фонда из Врбаса.

Покрајински секретар је у обиласку бањског комплекса добио информације о услугама које се пружају пензионерима на опоравку, али и могућностима које Бања пружа свим осталим гостима.

Након обиласка Бање и разговора са корисницима ове услуге, Предраг Вулетић је у разговору са председником општине Апатин Радивојем Секулићем, директором дирекције ПИО фонда Славком Имрићем и директорима установа социјалне заштите општине Апатин упознат са стањем у овој области, активностима које се спроводе, као и потребама локалне самоуправе и самих корисника у циљу унапређивања области социјалне заштите.


Извор: ПС за социјалну политику, демографију и равноправност полова

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs