Вести


Предраг Вулетић присуствовао обележавању Дана општине Бачка Паланка

Нови Сад , 19. октобар 2016.
-A A +AПредраг Вулетић присуствовао обележавању Дана општине Бачка Паланка.

Нови Сад , 19. октобар 2016. .

Поводом обележавања Дана општине, покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић и подсекретар Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Војновић посетили су општину Бачка Паланка. Тим поводом, у посети општини били су амбасадори Руске Федерације и Краљевине Данске.
Делегација Покрајинске владеје положила венце на спомен обележје борцима НОР-а и СССР-а који су животе изгубили у борбама за ослобођење Бачке Паланке.
Добитник Октобарске награде за најбољи колектив, Carlsberg Србија из Челарева угостио је делегацију амбасадора, представника општине и Покрајинске владе, након чега је одржан радни састанак са привредницима општине.
На састанку је Предраг Вулетић истакао да Покрајинска влада стоји на располагању привредницима и да је у интересу Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова да се улаже у привреду, да се запошљава што већи број људи и да се развијају социјално одговорне компаније.


Извор: ПС за социјалну политику, демографију и равноправност полова

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs