Вести


Саопштење са седнице Покрајинске владе

Нови Сад , 02. децембар 2020.
-A A +AСаопштење са седнице Покрајинске владе.

Нови Сад , 02. децембар 2020. .

Покрајинска влада је данас донела Одлуку о образовању Покрајинског штаба за ванредне ситуације, на чијем челу је председник Покрајинске владе Игор Мировић.

Штаб се образује за праћење активности и координацију и руковођење у ванредним ситуацијама за територију АП Војводине.

На седници је донето решење да се Општини Нови Бечеј усмери 44,6 милиона динара за опремање комплекса дворца „Хертеленди” у Бочару.

Геронтолошком центру Зрењанин дата је сагласност за радове на реконструкцији кухиње у објекту Центра. Вредност радова је 15 милиона динара, а новац је обезбеђен из покрајинског буџета.

Донети су закључци да се у јавну својину прибави ултразвучни колор доплер апарат за потребе Специјалне болнице за психијатријске болести „Ковин” и Специјалне болнице за рехабилитацију „Русанда” у Меленцима. Укупна вредност апарата је осам милиона динара. За потребе Опште болнице Сремска Митровица прибавља се РТГ цев за рендген апарат у вредности од 3,1 милион динара.

Општини Бела Црква усмерено је 16,6 милиона динара за завршетак изградње школске фискултурне сале и реконструикцију мале сале у Белој Цркви.

Основним школама „Чех Карољ” у Ади и „Станчић Милан Уча” у месту Кумане усмерено је укупно 9,8 милиона динара за реконструкцију централног грејања и уградњу гаса. Укупно 10,3 милиона динара обезбеђено је за опремање учионице у ОШ „Жарко Зрењанин” у Госпођинцима, реконструкцију крова у ОШ „Милош Црњански” у Новом Саду и за радове на доградњи школске зграде у ОШ „Небојша Јерковић” у Буђановцима.

На седници је за вршиоца дужности директора Геронтолошког центра у Кикинди именован Немања Радин, док је Милијана Стјепић именована за вршиоца дужности директора Информативног центра за пословну стандардизацију и сертификацију.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs