Вести


Саопштење са седнице Покрајинске владе

Нови Сад , 15. септембар 2021.
-A A +AСаопштење са седнице Покрајинске владе .

Нови Сад , 15. септембар 2021. .

Покрајинска влада је на данашњој седници донела решење да се издвоји 56,5 милиона динара за грађевинско-занатске радове у Етнографском музеју у Торку, у општини Житиште.

Обезбеђен је 21 милион динара за обнову ватрогасне станице у Жабљу. Објекат у ком је смештена ватрогасно-спасилачка јединица изграђен је пре четири деценије и од тада није значајније обнављан.

Покрајинска влада је преко Фонда за избеглa, расељенa лицa и за сарадњу са Србима у региону обезбедила и помоћ за српску децу у Вуковарско-сремској и Осјечко-барањској жупанији у Републици Хрватској. За набавку радних свезака за ученике који похађају наставу на српском језику, као и за набавку школских торби за прваке, издвојено је укупно пет милиона динара.

На седници је донето и решење да се Клиничком центру Војводине усмери укупно 25,3 милиона динара за грађевинско-занатске радове на објекту Клинике за гинекологију и акушерство (ламеле Ц1 и Ц2) и за израду пројектно-техничке документације за изградњу објекта Клинике за инфективне болести, са пројектом за рушење и уклањање постојећих објеката.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs