Вести


У припреми план активности за побољшање услова у геронтолошким центрима

Нови Сад , 21. септембар 2016.
-A A +AУ припреми план активности за побољшање услова у геронтолошким центрима.

Нови Сад , 21. септембар 2016. .

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић обишао је Геронтолошки центар Кикинда, објекат Нови дом. Приликом обиласка, покрајински секретар је разговарао са корисницима Дома о условима у Дому и њиховом задовољству тим условима, а са руководством Установе о плановима и потребама које имају. Директор Геронтолошког центра, Светислав Вукмирац, упознао је покрајинског секретара о процесу лиценцирања који је та институција започела, као и о радовима неопходним за подизање квалитета услуга у Дому.

Након обиласка Центра, Предраг Вулетић и председник општине Кикинда, Павле Марков, присуствовали су обележавању крсне славе дома и резању славског колача.

Секретар Вулетић се захвалио на позиву да овај свечарски дан проведе у једном дому и у домаћинској атмосфери, што је, по његовим речима, један од основних стубова породице. „До сад смо обишли скоро све установе социјалне заштите чији смо оснивачи и увидели да су један дуги низ година биле запостављене од покрајинских органа и свог оснивача. Трудићемо се да у сарадњи са директорима установа и Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања направимо кавлитетан план активности који ће пратити и одговарајућа финансијска средства“, нагласио је секретар.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs