Вести


У Старом Лецу потписан уговор вредан 70 милиона динара

Нови Сад , 25. октобар 2017.
-A A +AУ Старом Лецу потписан уговор вредан 70 милиона динара.

Нови Сад , 25. октобар 2017. .

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић је у име Покрајинске владе потписао заједнички споразум са општином Пландиште о значајним улагањима у установу Дом за душевно оболела лица „1. октобар“ Стари Лец.

Овај споразум су од стране домаћина потписали председник општине Јован Репац и директорка Дома за душевно оболела лица „ 1.октобар“ Стари Лец др Мирјана Вуковић.

Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије је позитивним оценила предложене пројекте од стране Дома за душевно оболела лица „1. октобар“ и одобрила средства у износу од 70 милиона динара која ће бити усмерена на финансирање радова на реконструкцији објекта.

У претходних годину дана Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова је Дому за душевно оболела лица „1. октобар“ доделио је средства преко четири милиона динара, у циљу испуњавања структуралних и функционалних стандарда као услова за добијање лиценце.

Након потписивања споразума секретар Вулетић је обишао Дом, који поседује све пратеће техничке објекте (управна зграда, кухиња, вешерница, магацини и мајсторске радионице) на површини од четири хектара. Дом тренутно збрињава 537 корисника из целе Србије.


Извор: ПС за социјалну политику, демографију и равноправност полова

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs