Picture of the authorPicture of the author

Најаве

четвртак, 22. 09. 2022 - 10:00

Председник Мировић примиће освајаче златних медаља на Светском првенству у рвању

У четвртак, 22. септембра, у 10 часова (салa 16/I Покрајинске владе) председник Игор Мировић примиће освајаче златних медаља на Светском првенству у рвању одржаном у Београду Себастијана Нађа и Мату Немеша.

Пријему ће присуствовати и делегације Рвачког савеза Србије и Рвачкoг савеза Војводине.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка пријема, након којег ће бити прослеђено саопштење за медије.

 

четвртак, 22. 09. 2022 - 11:00

Драгана Милошевић и др Ненад Иванишевић посетиће Богословију Св. Арсенија у Сремским Карловцима

У четвртак, 22. септембра 2022. године, у 11 часова, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Војводине Драгана Милошевић и покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић са сарадницима, посетиће Српску православну Богословију Светог Арсенија у Сремским Карловцима (Трг патријарха Бранковића 1, Сремски Карловци).

Ректор Богословије протојереј-ставрофор мр Јован Милановић ће покрајинским секретарима представити адаптирану спомен-собу у Богословији чију је обнову финансирала Покрајинска влада, уприличити обилазак Богословије и представити нове пројекте и концепте унапређења рада једне од назначајнијих образовних установа како у АП Војводини, тако и у Републици Србији.

Позивамо Вас да извештавате.

fixed-img