Picture of the authorPicture of the author

Најаве

понедељак, 12. 02. 2024 - 10:00

Конференција за медије поводом учешћа Покрајинског секретаријата за привреду и туризам на 45. Међународном сајму туризма

У понедељак, 12. фебруара, с почетком у 10 часова, у салону 33 у сутерену Покрајинске владе, покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић одржаће конференцију за медије поводом учешћа ресорног секретаријата на 45. Међународном сајму туризма у Београду.

Том приликом, секретар Иванишевић, коизлагачи и партнери Секретаријата у оквиру ове сајамске манифестације, говориће о значају учешћа на овом највећем регионалном сајму туризма, који се ове године одржава од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму.

Позивамо вас да извештавате.

понедељак, 12. 02. 2024 - 10:00

Обилазак института у Сремској Каменици и потписивање уговора за реконструкцију дела Института за плућне болести Војводине

У понедељак, 12. фебруара, у 10 часова, председник Покрајинске владе Игор Мировић обићи ће реконструисано oдељење кардиохирургије у оквиру Института за кардиоваскуларне болести Војводине и завршне радове на изградњи објекта Каменица 3 (Пут доктора Голдмана 4, Сремска Каменица).

Након обиласка председник Мировић присуствоваће потписивању Уговора за реконструкцију дела Клинике за алергологију, опструктивне болести плућа и респираторне инфекције Института за плућне болести Војводине.

Молимо новинарске екипе да због неопходних припрема буду на месту догађаја најкасније у 9.40 часова.

Превоз за извештаче из Новог Сада је организован, а полазак је у 9 часова испред главног улаза у зграду Покрајинске владе. Молимо редакције заинтересоване за организовани превоз да се пријаве на телефон 063/78-88-238.

Позивамо вас да извештавате.

понедељак, 12. 02. 2024 - 12:00

Председник Мировић примиће председника Владе Републике Српске

У понедељак, 12. фебруара, у 12 часова, у сали 16/I Покрајинске владе, председник Игор Мировић примиће председника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

fixed-img