Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, среда, 04.10.2006

Обележена Дечја недеља у обданишту у Беочин селу

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 3. октобар – Поводом Дечје недеље, која се ове године обележава под мотом "Моје место у мом месту", помоћник покрајинског секретара за демографију, породицу и друштвену бригу о деци Славица Рашајски посетила је Предшколску установу "Љуба Станковић" у Беочин селу и малишанима поклонила дидактичке игре
Нови Сад, 3. октобар – Поводом Дечје недеље, која се ове године обележава под мотом "Моје место у мом месту", помоћник покрајинског секретара за демографију, породицу и друштвену бригу о деци Славица Рашајски посетила је Предшколску установу "Љуба Станковић" у Беочин селу и малишанима поклонила дидактичке игре.
– Покрајински секретаријат за демографију, породицу и друштвену бригу о деци организовао је бројне манифестације током Дечје недеље, чији је циљ да се друштво и породица осврну на положај деце и да се низом акција деца учине видљивијом – рекла је Славица Рашајски, објаснивши да је, током протекле године, Покрајински секретаријат, за адаптацију и побољшање услова рада предшколских установа у Војводини, издвојио близу 18 милиона динара.
Према програму активности Покрајинског секретаријата за демографију, породицу и друштвену бригу о деци, у среду, 4. октобра, у школи "Васа Стајић" у Новом Саду, биће одржана радионица "Браво за дечје право", да се покаже колико су деца упозната са правима која им припадају рођењем, а која су им гарантована Конвенцијом о правима детета. Такође, до краја недеље, биће организована посета Предшколској установи "Бамби" у Пачиру (Бачка Топола), за чију санацију је Секретаријат издвојио 400 хиљада динара, а биће организована и трибина под називом "Узми судбину у своје руке" – сусрет ученичких парламената, која ће се одржати у просторијама Скупштине Војводине.

fixed-img